organic portfolio

Bekijk ons Portfolio

Een verfrissend delicaat spel van jeneverbes, citroenmelisse en sinaasappel, gevolgd door kruidige hopbloesem en lavendel. Met veel kracht en textuur. Ideaal voor mooie zomerse Gin-tonics. Citroenmelisse, lavendel, appels en hopbloemen zijn afkomstig van de biodynamische landbouw en biologische boerderijen aan de oevers van het Bodenmeer.


Een topklasse Gin voor de barscene: frisse tonen van sinaasappels, mandarijnen en een kleine jeneverbes op de neus. Pittige aroma’s van tijm, salie, hars en kardemom in de mond, afgerond met een subtiele hint van fruitige zoetheid. Het is fascinerend hoe de verschillende ingrediënten met elkaar harmoniëren. Gin van het allerbeste niveau.


Frisse fruitige tonen van citrus en verbena gevolgd door kruidige jeneverbes en verfrissende munt. Klassieke Gin met een moderne touch, goed uitgebalanceerd voor verfrissende Gin & tonics en klassieke Gin-drankjes.


Mainland is een combinatie van  Franse en Zwitserse destillaten met “een shot 17-jarige single malt van Islay”. Alles van biologische landbouw. Granen, fijne tabaksnoten en vanille op de neus. In de mond een aromatische, veelzijdige en langdurige afdronk.


Deze wodka is de belichaming van heldere en pure wodka. Het wordt vooral gekenmerkt door zijn frisse geur die in smaak toeneemt tot een zeer harmonieuze zoetheid. Het bijzondere is dat biologisch geteelde tarwe wordt gebruikt. Een overtuigende biologische en hoogwaardige wodka die in geen enkele bar mag ontbreken.


Biologische aardappelen zijn de brandstof voor de liefdevol en slim ontworpen wodka. Krachtig, aards op de neus, harmonieus met tonen van aardappelen en langdurig zoet in de mond.


Verse grasachtige aroma’s, een beetje komijn en veel donkere chocolade op de neus maken dit merk echt interessant. In de mond zijn exotische kruiden zoals rode peperkorrels en sommige granen te vinden. Een lange afdronk met een pittige scherpte.